Markentreprenader

Markentreprenader

I samband med att du ska bygga hus kommer du att behöva utföra en del markarbeten på tomten för att bland annat göra plats för husgrunden. Du kommer också att behöva gräva upp för vatten och avlopp och för kabeldragning. Vi hos Ottossons Bygg har över 30 års erfarenhet av markentreprenader i samband med husbygge i Jämtland. Om du ska bygga nytt och är i behov av att få markarbeten utförda är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din markentreprenad i Jämtland.

 

Anlita oss för din markentreprenad i Jämtland

Ottossons Bygg AB är specialister på markentreprenad i Jämtland men utför även många andra tjänster inom byggbranschen. Vi är också hustillverkare i Jämtland vilket betyder att vi kan bygga ditt nya, skräddarsydda hus. Vid nybyggnation kan våra markarbetare bistå dig med grundläggning, utgrävningar för VVS och el och med andra typer av markarbeten som exempelvis då du ska planera din tomt. Vi har alla de maskiner och fordon som krävs för att utföra din markentreprenad i Jämtland på ett korrekt och effektivt sätt.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för att erhålla fri konsultation

När du ska bygga hus i Jämtland kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som har varit verksamma inom branschen i 30 år. Vi kan utföra husbyggnationer men även tillverka prefabricerade husdelar.