Ta ditt hem till sjöss - vi bygger härliga husbåtar i Jämtland

En husbåt i Jämtland kan användas i många olika sammanhang som exempelvis för semestern, som sommarstuga eller för företagets möten. Husbåtar kan tillverkas i flera olika storlekar och anpassas för olika ändamål. Här får du mer information om våra husbåtar.

När du vill få ett perfekt boende för din semester eller då du vill vistas i en mer avkopplande miljö under din ledighet så kan du låta oss tillverka din husbåt i Jämtland. Vi hos Håkan Ottossons Bygg tillverkar husbåtar i flera olika storlekar som kan anpassas exakt utifrån dina önskemål och behov. Självklart är husbåtarna driftssäkra och har motor så att man kan färdas med dessa på sjön och därmed är fri att ankra precis var man vill i den vackra skärgården. En husbåt är också en perfekt plats där företag kan hålla sina möten i en avkopplande och stressfri miljö.

 

När du vill skaffa en egen husbåt i Jämtland kan du kontakta oss på Håkan Ottossons Bygg som är en hustillverkare i Jämtland som bygger hus och husbåtar av högsta kvalitet. Vi har i över 30 år tillverkat hus åt både privatpersoner och företag och åtar oss också andra tjänster som totalentreprenad vid nybyggnation, markentreprenad och konsultarbeten.