Att bygga hus i Jämtland med moduler - så går det till!

När du ska bygga hus i Jämtland finns det möjlighet att använda sig av färdiga husdelar så att du snabbt kan resa ditt hus. Med hjälp av skräddarsydda moduler får du exakt det utseende du önskar. Här kan du läsa om hur det går ditt att bygga hus med moduler.

Att bygga hus i Jämtland behöver inte bli ett komplicerat projekt om du väljer att bygga ditt hus med färdiga moduler. Bara för att du väljer att bygga med prefabricerade husdelar så innebär inte det att du måste rätta dig efter standardmått eller standardmoduler. Det går alldeles utmärkt att själv skräddarsy sina husdelar så att de får exakt det utseende som du önskar. När du ska bygga hus i Jämtland kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som är experter på hustillverkning i Jämtland. Vi kan hjälpa dig med allt från tillverkning och montering till hela utförandet av ditt husbygge.

 

Så här går det till att bygga med färdiga moduler

Till att börja med behöver du kontakta oss för att boka ett möte så att vi kan höra dina önskemål, se vilka förutsättningar som föreligger och även bidra med råd. Därefter får du en offert med ett rättvist pris så att du kan göra en beställning på de färdiga husdelar som du vill köpa. Vi kan hjälpa dig med att mäta, ta fram ritningar och annat underlag för dina husdelar. Du behöver inte utgå från standardmoduler utan vi kan skräddarsy dina husdelar helt utifrån dina behov och önskemål.

 

Du bestämmer själv vilket material som ska användas, vilken typ av isolering du vill ha och andra detaljer för dina husdelar. Självklart bidrar vi med kvalificerad rådgivning så att du får den information du behöver för att göra dina val. Därefter så tillverkar vi dina prefabricerade husdelar som golv, väggar och tak.

 

Montering av färdiga moduler

När våra hustillverkare i Jämtland är klara med dina husdelar så bestämmer vi en leveransdag då vi transporterar ut dina färdiga husdelar till platsen och utför monteringen. I samband med monteringen använder vi kranbil för att lyfta modulerna på plats där de sedan förankras i din husgrund och med de andra modulerna. Montering av färdiga husdelar går snabbt och redan samma dag kommer ditt hus att bi väder-tätt. Därefter kan arbetet med att lägga tak och slutförandet av de olika byggmomenten utföras. Utöver att vi kan tillverka dina husdelar kan vi också hjälpa dig med hela entreprenaden så att du får ett nyckelfärdigt hus till rättvisa priser.

 

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation

Vi hos Ottossons Bygg är specialister på hustillverkning i Jämtland och kan hjälpa dig med tillverkningen av dina husdelar då du ska bygga hus i Jämtland. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan presentera våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med ditt husbygge.