Så bygger vi nyckelfärdiga kvalitetshus till rättvisa priser

Att bygga nyckelfärdigt hus är en smidig lösning för de som inte har tid eller kunskap att själva driva sitt husprojekt. Att anlita ett byggföretag som har hustillverkare i Jämtland för totalentreprenaden innebär att du själv kan luta dig tillbaka och vänta på att få nyckeln överlämnad.

Många som ska bygga hus vet redan från start exakt hur de vill att deras hus ska byggas och vilket slutresultat de vill ha. Det gör att många väljer att köpa nyckelfärdiga hus så att de slipper administration, fatta löpande beslut eller lägga tid på att diskutera husprojektet under tiden det pågår. Ett nyckelfärdigt hus innebär att du som beställare talar om exakt hur du vill få ditt hus byggt innan byggstart. Därefter så tar totalentreprenören hand om projektet tills det är dags att överlämna nyckeln så att du kan flytta in.

 

När du vill få hjälp att bygga nyckelfärdigt kvalitetshus kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som har hustillverkare i Jämtland som är experter på husbyggnationer.

 

Att bygga nyckelfärdigt kvalitetshus

När du ska köpa nyckelfärdigt hus innebär det att du som beställare är mycket aktiv innan bygget påbörjas. När du anlitar oss på Ottossons Bygg som totalentreprenör så sätter vi oss tillsammans och tar fram ritningar och allt underlag som krävs för att bygga det hus som du vill ha. Du bestämmer själv husets utformning, antingen genom att välja ett standardhus eller så kan du skräddarsy ditt hus helt utifrån dina önskemål tillsammans med våra hustillverkare i Jämtland.

 

Interiörer och annan inredning

Nästa steg är att du bestämmer dig för vilken inredning och interiörer huset ska ha som exempelvis golvmaterial, köksinredning, kakel, klinker och vitvaror i badrummet och så vidare. När husets utförande och dess inredning är bestämt så kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris för ditt husbygge i Jämtland och därefter skriver vi ett avtal som specificerar allt kring ditt husbygge. Under projektets löptid har du bara en kontakt som ansvarar för att löpande uppdatera dig om status. Vi ser dessutom till att endast behöriga hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler och enligt leveransplan.

 

Processen att bygga ditt nyckelfärdiga hus

När alla avtal är klara så påbörjar våra skickliga hustillverkare i Jämtland tillverkningen av dina husdelar i vår husfabrik. Under tiden så lägger vi husgrunden, drar fram VVS och utför kabeldragningar. När dina husdelar är klara så transporteras dessa sedan till din tomt och monteras redan samma dag. Därefter utför vi takläggning och allt arbete invändigt. När allt är klart överlämnar vi nyckeln till ditt nya hus för direkt inflyttning.

 

Kontakta oss för fri konsultation kring ditt husbygge i Jämtland

Vill du få hjälp med att bygga ett nyckelfärdigt kvalitetshus kan du vända dig till oss på Ottossons Bygg som har professionella hustillverkare i Jämtland. Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt husbygge vilket innebär att vi tar över ansvaret för ditt projekt och ser till att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med material av högsta kvalitet. Du kan kontakta oss för att få mer information om våra tjänster eller för att erhålla fri konsultation om hur vi kan hjälpa dig med ditt husbygge.