Konsultarbeten

Konsultarbeten

När du ska bygga nytt, utföra en tillbyggnad, en ombyggnad eller om du behöver hjälp med renoveringar så kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt byggprojekt. Vi kan även gå in som underentreprenörer åt större företag och utföra vissa delar av byggprojektet. Ottossons Bygg har varit verksamma inom branschen under 30 år och har idag 10 stycken yrkesutbildade medarbetare som har en bred kompetens inom byggbranschen. Du är välkommen att kontakta oss om du vill anlita oss för konsultarbeten i samband med ditt husbygge i Jämtland.

 

Vi kan åta oss konsultarbeten som kontrollansvarig i Jämtland

Vi har medarbetare som är utbildade och certifierade som kontrollansvarig vilket innebär att du kan anlita oss för att ansvara för kvalitetskontrollerna för ditt projekt. En kontrollansvarig kontrollerar att endast behöriga hantverkare utför arbeten och att de följer de branschregler som finns. Med hjälp av en kontrollansvarig i Jämtland har du kontroll över ditt projekt samtidigt som du får löpande avstämningar över projektets fortlöpande. Vi hos Ottossons Bygg kan utföra alla typer av byggtjänster och är också hustillverkare i Jämtland så vi kan tillverka skräddarsydda byggdelar för ditt husbygge i Jämtland.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för att erhålla fri konsultation

När du ska bygga hus i Jämtland kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som har varit verksamma inom branschen i 30 år. Vi kan utföra husbyggnationer men även tillverka prefabricerade husdelar.