Byggtjänster

Byggtjänster

Att bygga hus är ett krävande projekt som dock går att förenkla genom att montera in färdiga byggdelar. Exempelvis kan man montera in färdiga golv, tak, väggar eller hela husmoduler. Genom att använda sig av prefabricerade husdelar får man högre kvalitet samtidigt som arbetet med ett husbygge i Jämtland går fortare. När du vill montera färdiga byggdelar kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som har egen hustillverkning i Jämtland. Vi kan hjälpa dig ta fram skräddarsydda byggdelar för ditt husbygge i Jämtland och självklart också bistå dig med monteringen.

 

Vi kan åta oss byggtjänster för ditt husbygge i Jämtland

Ottossons Bygg är ett byggföretag som idag har 10 stycken yrkesutbildade hantverkare som kan hjälpa dig med dina byggprojekt. Vi åtar oss alla typer av tjänster inom byggbranschen som exempelvis nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad och renoveringar. Vi utför även fasadarbeten och takläggning åt privatpersoner och företag. Vi är också hustillverkare i Jämtland vilket gör att vi kan tillverka byggdelar för alla typer av byggnader i samband med husbygge i Jämtland. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för din husbyggnation vilket även omfattar markentreprenad.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för att erhålla fri konsultation

När du ska bygga hus i Jämtland kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som har varit verksamma inom branschen i 30 år. Vi kan utföra husbyggnationer men även tillverka prefabricerade husdelar.