Om Ottossons Bygg

Om Ottossons Bygg

Vi är ett företag som utför byggtjänster men även har hustillverkare i Jämtland. Vi kan erbjuda dig helhetslösningar då du ska bygga hus i Jämtland med omnejd.

Ottossons Bygg AB har varit verksamma som hustillverkare i Jämtland sedan år 1991. Det innebär att det finns massor av kunskap och erfarenhet inom företaget som kommer väl till pass i samband med komplexa husprojekt. Vi kan leverera och montera prefabricerade golv, väggar, tak, husmoduler eller lägenhetsmoduler.

 

Vi utför allt inom bygg

Utöver att vi tillverkar husdelar och husmoduler så utför vi även alla typer av tjänster inom byggbranschen. Vi kan åta oss nybyggnationer, tillbyggnad, ombyggnad, takläggning och renoveringar. Vi åtar oss även markarbeten i samband med husbyggnationer eller vi tomtplanering.

 

Våra skickliga hantverkare är behöriga inom sina respektive områden och utför arbetet enligt gällande branschregler. Om du vill få hjälp med ditt husbygge i Jämtland eller har andra byggprojekt kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina projekt. 


Tjänster på Hustillverkare Jämtland

Kontakta oss för att erhålla fri konsultation

När du ska bygga hus i Jämtland kan du kontakta oss på Ottossons Bygg som har varit verksamma inom branschen i 30 år. Vi kan utföra husbyggnationer men även tillverka prefabricerade husdelar.

Kontakta oss för att erhålla fri konsultation

Kontakta oss